Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

MONTÁŽNÍ PLOŠINY HOLLAND LIFT

Potřebujete pracovní plošiny? V naší nabídce najdete montážní a vysokozdvižné plošiny nejrůznějších typů k prodeji i pronájmu.

Nůžkové plošiny, kloubové plošiny či přívěsné plošiny prodáváme či pronajímáme převážně od výrobců Holland LiftGroveUprightMEC či GENIE. V našem dnešním článku se dozvíte více o prvně jmenovaném výrobci, holandském výrobci plošin Holland Lift.

 

HOLANDSKÁ TRADICE MONTÁŽNÍCH PLOŠIN

Holandská společnost Holland Lift se věnuje vývoji a výrobě montážních plošin od roku 1984. Sídlem společnosti se stalo holandské město Hoorn. Od počátků vzniku se zaměřuje na odolnostpevnost a hlavně bezpečnost materiálů, se kterými pracuje. Nic z toho se nezměnilo ani v současné produkci společnosti Holland Lift. V současnosti se může společnost Holland Lift právem řadit mezi jedničky na trhu a inovativní lídry v oboru montážních plošin nejen na holandském trhu.

 

OD DISTRIBUČNÍCH CENTER PO LETECKOU ČI LODNÍ VÝBAVU

Síť zákazníků společnosti Holland Lift je velice různorodá. Montážní plošiny firma dodává do ČínyIzraeleŠvýcarska či Kataru, včetně České republiky. Montážní plošiny tak plní distribuční centra, organizace poskytující vybavení do lodí či letadel a malířskéúklidové či montážní společnosti po celém světě.

Holland Lift si získal reputaci díky svému zaměření na kvalitu, inovace a schopnosti přizpůsobit se specifickým potřebám zákazníků v různých průmyslových odvětvích.

 

PROČ SI ZVOLIT PLOŠINU HOLLAND LIFT?

  1. pro bezkonkurenční výšku plošin – některé plošiny společnosti Holland Lift mohou dosáhnout výšky až 34 metrů. My nabízíme například nůžkovou elektrickou plošinu Holland Lift s dosahem 15,5 metru. 
  2. pro patentovaný měřicí systém – v případě potřeby zabrání přetížení plošiny
  3. pro ochranu při posunu – ochrání před překlopením, když se zařízení pohne se zdviženou plošinou
  4. pro splněné normy – normy plošin Holland Lift splňují nároky na stabilitu a konstrukci plošiny pro bezpečnost práce ve výškách
  5. pro trvanlivost materiálů – využití vysoce odolné oceli zaručuje vysokou spolehlivost zařízení

KONTAKTNÍ FORMULÁŘ




* Tyto položky jsou povinné