Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Přednosti pojízdného lešení

Pojízdné lešení je skvělým řešením například při opravách pouličního osvětlení, drobnějších opravách fasády domu, či při čištění okapů. Pokud vám například opadává omítka na domě na dvou od sebe vzdálených místech, není potřeba stavět klasické lešení přes celou šíři domu, ale jednoduše opravíte jedno místo, lešení přesunete a opravíte místo druhé.

 

Velkou výhodou mobilních lešení je jeho rychlá a snadná montáž, která ovšem není na úkor stability. Není třeba ztrácet čas stavbou lešení klasického. Skvěle se hodí nejen pro venkovní, ale i pro vnitřní využití. Potřebujete opravit či nainstalovat nějaké stropní zařízení ve výrobní hale či skladu? Mobilní lešení je pro vás tou správnou volbou.

 

Další výhodou pojízdného lešení je jeho všestrannost a využití v různých prostředích. Může být použito jak venku, tak i uvnitř budovy. Bez ohledu na to, zda potřebujete pracovat na výškách při opravách stropu ve výrobní hale, nebo provádět údržbu interiéru v obchodním centru, pojízdné lešení vám poskytne stabilitu a bezpečí při práci.

 

Když už se pro pojízdné lešení rozhodnete, rozmyslete se, zda je nutné si jej kupovat. Využijete ho dostatečně často? Nebude vám jen bez využití ležet někde pod plachtou? Vyplatí se vám to? Pro občasné opravy je samozřejmě často výhodnější si pojízdné lešení pronajmout.

 

Pokud si nevíte rady, jaké pojízdné lešení zvolit, obraťte se na nás. V nabídce máme mobilní hliníková lešení do výšky až 10 metrů. Lešení vám dovezeme kamkoli budete potřebovat a poradíme vám i s montáží.

 

K dispozici jsme vám na čísle +420 777 180 018, na mailu info@rental-plosiny.cz nebo jednoduše jen vyplňte kontaktní formulář, který naleznete níže.

 

 

KONTAKTNÍ FORMULÁŘ




* Tyto položky jsou povinné